Vergaderen Alkmaar

Voor ontspannen vergaderen huur je de vergaderruimte van RTC Offices in Alkmaar. Wij bieden altijd een passend aanbod vergaderruimtes. Bij ons kun je in een ontspannen, warme en zakelijke omgeving vergaderen in een van onze kleine of grote ruimtes in Alkmaar. In deze ruimtes is internet beschikbaar via een open wifi-verbinding. We kunnen zelfs een beamer of flip-over regelen (tegen een kleine vergoeding)! Wij hebben de volgende vergaderruimtes beschikbaar:

Vergaderen in Alkmaar zonder zorgen

Door gebruik te maken van een vergaderruimte van RTC Offices, kun je zonder zorgen vergaderen in Alkmaar. Wij hebben vergaderruimtes in verschillende afmetingen beschikbaar. Bovendien is onze vergaderzaal voor 16 personen ook geschikt als kleine conferentiezaal. De indeling is hiervoor uitstekend geschikt. Daarnaast hebben wij ook een grote conferentiezaal beschikbaar en zelfs een computerzaal. Voor intiemere gesprekken hebben wij een coachruimte die per uur te huren is.

Kom eens langs

Heb je interesse in een vergaderruimte om ontspannen te kunnen vergaderen in Alkmaar? Kom dan eens langs bij RTC Offices. Wij kunnen je dan vrijblijvend een rondleiding geven in de ruimte waarin je bent geïnteresseerd. Vraag snel naar de mogelijkheden! Onze medewerkers hebben gedegen kennis van bedrijfshuisvesting en kunnen jou dan ook uitstekend van helder en professioneel advies voorzien, indien gewenst.

Comfortabel vergaderen in Alkmaar? Huur een vergaderruimte! Neem snel contact op!Onze klanten bekeken ook de volgende pagina's:
Nieuwsbrief

Vraag direct informatie aan:

Adres
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR
Alkmaar
Telefoon 072 5143 543